Kunst til salgs

Her kan du kjøpe kunst-trykk av noen av mine arbeider. Alle trykk er signerte, og nummererte. Trykkene er av beste kvalitet på nydelig strukturert syrefritt papir og lysekte pigmenter.

Box 2

Box_No3.jpg
BOX-No2.jpg
_DSC1019-Edit.jpg
_DSC1041.jpg
_DSC1033.jpg
Box_No3.jpg
BOX-No2.jpg
_DSC1019-Edit.jpg
_DSC1041.jpg
_DSC1033.jpg

Box 2

2,500.00

12x9x4,5cm

Mine 8 første collage-boxer ble lagd til min separatutstilling i Hareid Kunstlag i 1993. Alle ble solgt !

 

Derfra og fram til idag har jeg lagd godt over 200 boxer med ca 25 forskjellige motiver . Definitivt ingen gullgruve , men de har blitt et slags ”visitkort” bl.a. med oppdaterte CVen på baksiden/innsiden av hver box samt sin nette størrelse – kun 12x9cm.

 

Idag er antall motiver kokt ned til 10 og disse 10 boxene ”produseres” fortsatt med ujevne mellomrom – ofte som avstressing fra arbeidet med større serigrafier og collager ...

 

Mange forteller at de kjøper boxene (mange samler) fordi motivene skaper assosiasjoner/små fortellinger eller fordi de rett og slett oppfatter motivet og fargevalget som ”godt for øyet” og at boxene pga. sin størrelse kan plasseres både på salongbordet , i bokhylla , på veggen osv.

 

Arbeidsprosessen (les mer her) er svært tidkrevende med høye krav både til nøyaktighet og tålmodighet ; alle delene må skjæres ut med skalpell og nivåene bygges opp via forskjellige papir- og papptykkelser hvorpå kantene pensles med dekorgull før collagen er klar for lakkering . Til slutt monteres box-motivet på tre-ramma som gir boxen et slags 3D uttrykk og spray-lakkeres i flere lag helt til lakken har fått sin ønskelige glans og tykkelse . Når lakken er herdet , vokses collage-boxen med en spesialpolish ...

Quantity:
Add To Cart

Det er fri frakt innenfor Norge. Du må regne med ca 2 ukers leveringstid. Er det ønskelig med kortere leveringstid, ta kontakt på mail: chris.ronneberg@gmail.com eller ring: 452 21 179 for å høre om det lar seg gjøre å levere raskere. Ikke nøl med å ringe om du lurer på noe eller ønsker å komme på besøk i atelieret.